Connect with us

Magazin

Ilma Karahmet o razvodu: Ja sam žena i osjetljiva sam, teško sam se izborila s time

Published

on

Inače, Ilma je imala samo 18 godina kada se udala za Sedina

Iza Ilme Karahmet je težak period u kojem je prošla kroz razvod od supruga Sedina Lakače za kojeg se udala 2018. godine.

Ilma se ovim povodom nije ranije oglašavala, a za hrvatski Story prvi put je govorila o teškom periodu kroz koji je prošla.

 

Ja sam žena i osjetljiva sam i mogu reći da sam se teško izborila s time, teško mi je bilo. Pogotovo ako u obzir uzmemo da je moj bivši suprug bio moja desna ruka u karijeri, ali i životu općenito. Izgubiti tu desnu ruku puno znači i bolno je. Prošla sam taj jedan period žalovanja i evo sada napokon mogu izaći među ljude i bolje se osjećati – kazala  je Ilma i otkrila u kakvom su odnosu ostali nakon razvoda.

Ostali smo u korektnim odnosima. Dosta je godina iza nas i recimo da smo zajedno sjeli i porazgovarali o nekim stvarima. Zajedno smo donijeli tu odluku koja nije bila preko noći -kazala je.

Inače, Ilma je imala samo 18 godina kada se udala za Sedina.

Magazin

Severina odgovorila Karleuši: Jedi taj SNS sendvič i ne spominji mi sina više nikad

Published

on

By

Jelena Karleuša je na svojoj zvaničnoj Facebook stranici objavila šta joj je Severina odgovorila nakon što ju je napala jer je podržala usvajanje Rezolucije o genocidu u Srebrenici.
“Velika muka natjera čovjeka na tugu i beščašće. Jedi taj SNS sendvič i ne spominji mi sina više nikad”, navela je. Također se može vidjeti da joj je poslala screenshotove poruka koji joj je slao jedan muškarac, a mnogi smatraju da je riječ o Dušku Tošiću.

“Kako si?”, naveo je, na šta je ona odgovorila: “Jako dobro, što i vama želim.” Zatim ju je upitao radi li se. “Kakvo zanimljivo pitanje… To vi uvijek tako ili…?”, odgovorila je Severina.

“Ha ha pa moram početi od nečeg. Nisam baš kreativan, je l’?”, napisao je, a ona mu je poručila: “Nisu svi za sve.”

Podsjećamo, Karleuši je zasmetalo to što je Severina 2022. tokom gostovanja kod Maje Čengić kazala da je u Srebrenici bio genocid i da bi Srbija trebala platiti odštetu.

“Genocid ne mogu učiniti pojedinci koji su za to odavno osuđeni. Za genocid se krivi čitav narod. Ko ti kaže da se Srbija u toj rezoluciji ne pominje, zašto bi onda Srbija platila odštetu?! Hmmm? Malo logike, lutko, koristi glavicu i za razmišljanje, ne samo za botox. A Srbi, narod koji je najviše stradao u 20. vijeku, mogu samo da budu veliki, ponosni, časni narod. Ne genocidan narod. Jer taj žig neću da nosim ni ja ni moja djeca ni moji unuci jer u moje ime niko nije ubijao nevine ljude u građanskom ratu u Bosni s kojim ja nemam ama baš nikakve veze!”, između ostalog je navela.

Na kraju je spomenula i Severininog sina Aleksanda.

P. S. A i tvoj sin, koji je Srbin, nosit će taj žig, ako se ta historijski nepravda desi! Pokušaj da se ne trudiš više da budeš ovoliko ‘pametna'”, objavila je.

Nastavi čitati

Magazin

Sramni snimak srbijanske influenserice: Pjeva pjesmu “Moj je tata zločinac iz rata” Baje Malog Knindže

Published

on

By

Srbijanska influenserica Vanja Veljić objavila je sramni snimak na TikToku na kojem pjeva pjesmu Baje Malog Knindže.

Generalna skupština Ujedinjenih nacija sinoć je usvojila Rezoluciju o Srebrenici kojom se 11. juli uspostavlja kao Međunarodni dan sjećanja na genocid u Srebrenici.

Međutim, ovu odluku ne podržava Srbija te su je komentirale mnoge srpske javne ličnosti, a brojni su to uradili na neprikladan način, među njima i influenserica Veljić.

Ona je objavila sramotni snimak na kojem pjeva pjesmu “Tata” Baje Malog Knindže koja glasi: “Moj je tata zločinac iz rata, vi se potrudite pa ga osudite”.

Njen videosnimak privukao je pažnju, a mnogi njeni pratitelji su je podržali u komentarima. Međutim, mnogi bh. influenseri su je kritikovali i osudili ovaj sramni snimak, a među njima su Adi Bebanić, Naida Bojnak i drugi.

Podsjećamo, sinoć je Generalna skupština Ujedinjenih nacija napravila historijsku odluku koja će prvenstveno biti od velikog značaja za sve porodice žrtava genocida u Srebrenici.

Nastavi čitati

Cazin

Borba za polufinale: Krajiškinje Đula Drini i Šejla Zonić večeras nastupaju u Zvezdama Granda!

Published

on

By

U subotu, 25. maja, očekuje nas četvrtfinale popularnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”.

U prvom dijelu četvrtfinala, među učesnicima će se naći dvije Krajiškinje, Đula Drini iz Cazina i Šejla Zonić iz Sanskog Mosta.

Emisija će biti emitovana na programu Nove BH s početkom u 20:00 sati.

Svi navijači i ljubitelji muzike imaju priliku da podrže Đulu i Šejlu u njenom nastupu i požele joj puno sreće u četvrtfinalu takmičenja “Zvezde Granda”!

 

Nastavi čitati

Najčitanije