Connect with us

Smrtovnice

Na Ahiret preselio Alagić (Hasan) Hasaga

Published

on

Tužnim srcem obavještavamo rodbinu, prijatelje i poznanike da je dana 02.05.2024. godine u 88. godini na Ahiret preselio Alagić (Hasan) Hasaga.

 

Dženaza milog nam rahmetlije će se klanjati 04.05.2024. godine (SUBOTA) u 13:30h IZA PODNE NAMAZA ispred GRADSKE DŽAMIJE Bosanskoj Krupi. Ukop merhuma će se obaviti na mezarju “HUM”

 

Da mu se Allah dž.š. smiluje i podari džennet, a porodici sabur.

Smrtovnice

Na Ahiret preselio Zulić (Hasan) Esad

Published

on

By

Tužnim srcem i bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i komšijama da je naš dragi Zulić (Hasan) Esad, dana 14.06.2024. godine u 86-oj godini života, preselio na Ahiret.

Dženaza milog nam rahmetlije će se obaviti dana 17.06.2024. godine (ponedjeljak) u 17:10 sati (poslije ikindije namaza) na mezarju Pokoj, a kreće ispred porodične kuće u 16:45 sati.

Da mu dragi Allah dž.š. podari Džennet, a porodici sabur.

Nastavi čitati

Smrtovnice

Na Ahiret preselila Hašić (rođ.Delanović) Hata

Published

on

By

Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i komšijama da je Hašić Hata rođ.Delanović na Ahiret preselila 14.06.2024.god. u 50-oj godini života.

Dženaza će se obaviti u subotu 15.06.2024.god. na mezarju Stabandža kod mekteba u 14:00h.

Dženaza kreće ispred porodične kuće umrle.

Da joj dragi Allah dž.š. podari Džennet, a porodici sabur.

Nastavi čitati

BiH

Grad u BiH zavijen u crno, mladić preminuo u 16. godini

Published

on

By

Edmin Bulut iz Visokog preminuo je u 16. godini. Tinejdžer je preminuo 10. juna, a dženaza će mu biti klanjana u 18 sati na Gradskom groblju u Visokom, gdje će biti obavljen i ukop.

Iza Edmina ostali su otac Elvedin, majka Amela, braća Edvin i Imran, sestra Evelina i još mnogobrojni članovi rodbine i prijatelji.

Njegovi i prijatelji njegove porodice opraštaju se porukama na društvenim mrežama od preminulog mladića.

– “Tuga”, “Prerano si nas napustio. Da ti dragi Allah podari lijepi dženet, a porodici sabur. Ostaćeš zauvijek u našim srcima i mislima”, “Nek‘ ti dragi Allah podari sve dženetske ljepote”, Dragi moj Edmine, napustio si nas tako rano, tek si postao na svijet, ode tvoja mladost –  samo su neke od poruka objavljenih na vijest o smrti.

Nastavi čitati

Najčitanije