Connect with us

Smrtovnice

Na Ahiret preselio Jusić (Sulje) Edin – Edo

Published

on

Tužnim srcem i bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i komšijama da je naš dragi Jusić (Sulje) Edin – Edo, dana 22.09.2024. godine u 57-oj godini života, preselio na Ahiret.

Dženaza milog nam rahmetlije će se klanjati dana 26.09.2024. godine (četvrtak) nakon klanjanja ikindije namaza na Šarića mezarlucima, a kreće ispred kuće žalosti ul. Jablanska u 15:45 h.

Da mu dragi Allah dž.š. podari Džennet, a porodici sabur.

Smrtovnice

Na ahiret preselila Đaković (rođ. Ružnić) Bajrame

Published

on

By

Obaviještavamo rodbinu, prijatelje,poznaniike i komšije da je dana 23.09.2024. god. u 72-oj godini života na Ahiret preselila Đaković (rođ. Ružnić) Bajrame.

Dženaza i ukop će se obaviti u srijedu 25. septembra na džematskom mezarju “Husareve njive” u Šturliću u 14 sati, a ispraćaj je ispred kuće žalosti u 13 sati i 45 minuta.

Da joj dragi Allah dž.š. podari Džennet, a porodici sabur.

OŽALOŠĆENI: suprug Nusret, sin Haris, kćerka Anela sa suprugom Zijadom i djecom Muhamedom i Azrom, sestre Pašime i Mevlida sa porodicama, brat Muhamed sa suprugom, djecom i njihovim porodicama, porodice Ružnić, Hozanović, Karajković, Dizdarić, Šabić, Sinanović, Rizvanović, Rošić, Begić, Selimović, Alagić, Djaković, Muhović, Alić, Dizdarević, Čović, Kudić i Ćoralić, te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji, komšije i poznanici. 

Nastavi čitati

Smrtovnice

Na Ahiret preselio Dizdarić (Sabita) Šemsudin

Published

on

By

Tužnim srcem i bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i komšijama da je naš dragi Dizdarić (Sabita) Šemsudin, dana 21.09.2024. godine u 56-oj godini života, preselio na Ahiret.

Dženaza milog nam rahmetlije će se klanjati dana 24.09.2024. godine (utorak) nakon klanjanja ikindije namaza u džematu Vinica, a kreće ispred kuće žalosti u 16:00 h.

Da mu dragi Allah dž.š. podari Džennet, a porodici sabur.

Nastavi čitati

Smrtovnice

Na ahiret preselio Čavkić (Esad) Esnaf

Published

on

By

Tužnim srcem i bolom u duši javljamo rodbini, prijateljima i komšijama da je naš dragi  Čavkić (Esad) Esnaf, dana 22.09.2024. godine u 49-oj godini života, preselio na ahiret.

Dženaza namaz će se obaviti u četvrtak 26.09.2024. godine u 16:45 sati na mezarju Hendavci.

 

Da mu dragi Allah dž.š. podari Džennet, a porodici sabur.

Nastavi čitati

Najčitanije