Connect with us

USK

Brzović: Svi pa i Ružnić vidjeli samo psovke, a ja sam pisao o kriminalu i drvnoj mafiji

Bišćanin Bruno Brzović, kojeg je policija kaznila novčano zbog pisanja o premijeru USK Mustafi Ružniću na Facebooku oglasio se zahvaljujući svima koji su mu pružili podršku, te kako bi, kako kaže, stavio tačku na ovaj slučaj. 

– Sve što sam napisao ne kajem se i otići ću odležati u zatvor kaznu. Zna Bruno Brzović da je ispao obični provincijski papak sa psovkama, ne trebate mi to pisati, ali sam 1.000 puta kulturno pisao i nije bilo reakcije na kriminal koji sprovodi stranka A-SDA -NES u cijelom USK, a posebno Bihaću i Šumama USK. Fokus mog pisanja je bio pelet i drvna masa na grijanje, a ne psovke, ali vidim da mnogi ne razumiju poentu pisanja, pa kao i mustafa ružnić (nije pravopisna greška) stavljaju poentu samo na psovke. Prijetnji nikakvih nije bilo čak ni u komunikaciji MSN sa mustafom ružnićem – poručio je Brzović.

Ovaj nagrađivani oficir Petog korpusa Armije RBiH, kaže da nije član nijedne stranke, niti će to biti, te da se bori za običnog čovjeka.

 

 

 

Smrtovnice

Poznat termin dženaze Neziru Redžiću koji je smrtno stradao u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Velike Kladuše!

Nezir Redžić je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći u naselju Vejinac, općina Velika Kladuša

Nastavi čitati

USK

Tuga u Velikoj Kladuši: 20-godišnji Nezir Redžić poginuo u saobraćajnoj nesreći

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila sinoć u kladuškom naslju Vejinac smrtno je stradao dvadesetogodišnji Nezir Redžić.

Kako je  izjavio Ale Šiljdedić, portparol MUP-a Unsko – sanskog kantona nesreća se desila na lokalnom putu u naselju Vejinac, a u nesreći su učestvovali putničko motorno vozilo marke Passat kojim je upravljao dvadesetrogodišnjak iz Velike Kladuše i moped marke Tomos, a kojim je upravljao dvadesetogodišnjak iz naselja Golubovići.

Od zadobivenih povreda vozač mopeda je preminuo na mjestu saobraćajne nesreće.

Nastavi čitati

USK

Detalji nesreće kod Velike Kladuše: Automobilom pokosio mladića na mopedu, preminuo je

Nedugo poslije nesreće na lice mjesta stiglo je vozilo hitne pomoći iz Velike Kladuše, ali su mogli samo utvrditi smrt vozača mopeda

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u naselju Vejinac, na lokalnom putu koji povezuje Veliku Kladušu i Cazin, smrtno je stradao 20-godišnji vozač mopeda iz sela Golubovići, nadomak Velike Kladuše.

Prema riječima Ale Šiljdedića, portparola MUP-a USK, njega je pokosio automobil pasat, kojim je upravljao 23-godišnjak iz Velike Kladuše.

“U nesreći koja se dogodila sinoć učestvovali su putničko motorno vozilo pasat i moped marke tomos. Od zadobijenihh povreda motociklsta je preminuo na licu mjesta. Nakon obavljenog uviđaja utvrđeno je kako je uzrok nesreće neprilagođena brzina kojom se kretao automobil, uslijed čega je vozač izgubio kontrolu nad vozilom”, rekao je Šiljdedić, prenose Nezavisne novine.

Nedugo poslije nesreće na lice mjesta stiglo je vozilo hitne pomoći iz Velike Kladuše, ali su mogli samo utvrditi smrt vozača mopeda.

Zbog potreba uviđaja, kojeg je proveo nadležni tužilac Tužilaštva USK, pomenuti put je bio zatvoren na period od nekoliko sati.

Nastavi čitati

Najčitanije