Connect with us

Cazin

Dešavanja u protekla 24 sata: Servisne informacije za Grad Cazin

Published

on

Izvještaj policijske stanice Cazin

Saobraćajna nezgoda:

13:00 sati Mala Lisa,parking prostor pekara Magistrala zabilježen sudar 2 m/v,materijalna šteta bez povrijeđenih lica

Izvještaj Profesionalne vatrogasne jedinice Cazin

Opis: Mirno

Izvještaj hitne službe Doma zdravlja

Pregleda: 72 Korištenje saniteta 4

Vodosnabdijevanje

Uredno.

Elektrosnabdjevanje

Podružnica “Elektrodistribucija” Bihać PJD Cazin obavještava kupce da je dana 21.03. 2023.godine snabdijevanje električnom energijom uredno.

Komunalne usluge

Odvožnja komunalnog otpada odvija se po redu odvožnje

Stanje na cestama 21. 03. 2023. u 06 : 30 sati

Na putevima u Bosni i Hercegovini saobraća se po suhom i mjestimično vlažnom kolovozu. Na pojedinim dionicama uz rijeke Savu i Unu vidljivost je smanjena zbog magle. Skrećemo pažnju i na učestale odrone na brojnim dionicama. Zbog učestalih odrona izdvajamo puteve: Bugojno-Kupres, Rogatica-Ustiprača, Turbe-Karanovac, Bihać-SrbljaniBosanska Krupa, Živinice-Kladanj-Olovo, Jajce-Banja Luka i Trnovo-Foča, kao i prevoje Makljen (Prozor-Gornji Vakuf/Uskoplje) i Rostovo (Novi Travnik-Bugojno). Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Cazin

„Ih, kako bih te ja“: Predstavu Jasne Bery gledali mnogobrojni Cazinjani (FOTO)

Published

on

By

Sinoć je u velikoj sali JU „Centar za kulturu i turizam“ održana predstava „Ih, kako bih te ja“, adaptirana od strane poznate bh glumice Jasne Ornele Bery.
Predstava je obilovala komičnim scenama o njenom životu, karijeri, odnosu prema muškarcima i svakodnevnim izazovima žena.
U predstavi su pored Jasne igrali mladi glumci Vuk Marinić i Amar Selimović. Režiju za ovu komediju potpisuje Irfan Avdić.
Nastavi čitati

Cazin

Brza i kvalitetna zdravstvena usluga: U Cazinu otvorena Poliklinika Muminović (VIDEO)

Published

on

By

Pacijentima iz Cazina ali i  ostalih dijelova USK svoja vrata otvorio je moderan zdravstveni centar iz porodice Muminović.

U poliklinici možete ostvariti brzu i kvalitetnu zdravstvenu uslugu iz domena medicine rada, specijalističkih službi, internističkih grana, laboratorijske dijagnostike, a uskoro i  radio i ct dijagnostiku.

Nakon Bihaća, Sanskog Mosta i Velike Kladuše podružnica Poliklinike „Muminović”, četvrta po redu, otvorena je sinoć u Cazinu. Poštujući najviše standarde profesionalizma, etike i lične odgovornosti Poliklinika „Muminović”  već od danas pacijentima nudi brze i kvalitetne usluge.

Video pogledajte OVDJE

Nastavi čitati

Cazin

Incident u Cazinu: Pretučen 41-godišnji muškarac

Published

on

By

U blizini tržnog centra FIS u Cazinu, na raskrsnici Mihaljevac, došlo je do ozbiljnog incidenta u kojem je pretučen 41-godišnji muškarac po inicijalima B.M.

Prema informacijama koje smo dobili, B.M. je bio u svom vozilu kada ga je A.Z. izvukao iz automobila. Nakon toga, došlo je do nesuglasica između njih, a A.Z. je više puta udario B.M. šakom u predjelu glave.

U tijeku su istrage kako bi se utvrdili detalji ovog incidenta te identificirao počinitelj i razlozi koji su doveli do nasilja.

Nastavi čitati

Najčitanije