Connect with us

Magazin

Dejan otišao u Meku da obavi Umru: “U islamu sam već četiri godine” (VIDEO)

Published

on

Pobjednik pete sezone rijalitija “Zadruga”, Dejan Dagojević trenutno je u posjeti Saudijskoj Arabiji.

Od vremena takmičenja u popularnom TV formatu, pa do danas spekuliše se o Dragojevićevoj vjeroispovijesti.

Priče da je Dejan prešao u islam zbog bišve supruge Dalile Dragojević svojevremeno je potvrdila i Emina Mujić.

Dejan je danas na društvenoj mreži Instagram podijelio snimak iz džamije poslanika Muhameda.

– U Islamu sam već četiri godine – rekao je Dejan u video snimku.

On tokom video snimka pokazivao kako izgleda džamija te objašnjavao islamske propise.

– U Novom Sadu nemamo ovakvo nešto, samo Pazar ima što je baš loše – rekao je Dejan.

– Osjećaj je nevjerovatan, ovdje ima baš neki poseban miris – otkrio je Dejan, prenijeli su mediji.

Cazin

Đula Drini najavljuje veliki koncert u Cazinu, specijalni gost Dragan Stojković Bosanac

Published

on

By

Đula najavljuje veliki koncert u rodnom gradu.
Dragi moji, u organizaciji grada Cazina održat ćemo koncert na trgu 01.juna, a specijalni gost će biti moj mentor Dragan Stojković Bosanac od kojeg sam mnogo naučila, i orkestar mog oca Enesa Velića.
Samim tim zahvaljujem se svima na ogromnoj podršci kroz takmičenje, još dva kruga je ostalo do FINALA, a ja ću se potruditi da dam svoj maksimum do kraja, napisala je na svom Facebook profilu Đula Drini.
Nastavi čitati

Cazin

Đula Drini pokidala u „Zvezdama Granda“, Bosanac puca od ponosa: „Ti si gotov proizvod“

Published

on

By

Đula Drini, Cazinjanka koja je oduševila žiri i od samoga početka ovosezonskog takmičenja Zvezda Granda važi za jednu od favoritkinja.

Bilo je u prošlim krugovima uspona i padova, dobrih i odličnih nastupa. Najčešće je direktno prolazila u naredni krug, a onda je došao pad u pjevanju i izvedbi pa je put do narednog kruga išao preko baraža.

Večeras, u jedanaestom krugu, pred ulazak u četvrt finale ovog sjajnog regionalnog takmičenja, Đula je nastupila sa tri pjesme koje je ranije izvodila u dosadašnjem dijelu takmičenja. S druge strane takmičarka Jelena Prole, s kojom je u jednom momentu Đula i zaigrala kolo tokom izvođenja pjesme Večera.

-Dobre ste bile i jedna i druga. Ne znam zašto je Đorđe rekao da je konj, da li je ćorav ili nije, on je konj, ali sve je u redu. Prole, odlična si bila, baš napreduješ. Malo da središ to kao što ja sredim sa mojom kandidatkinjom i to će biti super, komentirao je Bosanac.

Vodeo pgledajte OVDJE

Nastavi čitati

Magazin

VIDEO Švicarska je pobjednik Eurosonga, Hrvatska na drugom mjestu

Published

on

By

Švicarska je pobjednik 68. izdanja muzičkog takmičenja Eurosong koje se održavalo u Malmeu. Njihov predstavnik Nemo s pjesmom “The Code” osvojio je 591 bod.

Pobjednik je odlučen na temelju glasova stručnog žirija i glasova publike u omjeru 50:50. Nakon glasova žirija prva je bila Švicarska odnosno njen predstavnik Nemo s pjesmom “The Code”.

Na drugom mjestu je Hrvatska sa 547 boda. Treće mjesto zauzela je Ukrajina sa 453 boda. Najgore je prošla Norveška koja se našla na samom kraju sa 16 bodova, ispred nje su Austrija i Slovenija sa 24 odnosno 27 bodova.

Švedska, Ukrajina, Njemačka, Luksemburg, Izrael, Litvanija, Španija, Estonija, Irska, Latvija, Grčka, Velika Britanija, Norveška, Italija, Srbija, Finska, Portugal, Armenija, Kipar, Švicarska, Slovenija, Hrvatska, Gruzija, Francuska i Austrija borile su se za pobjedu na Eurosongu.

I Nizozemska je trebala nastupati pod rednim brojem pet, ali je njihov predstavnik Joost Klein diskvalificiran nakon navodnog incidenta koji se dogodio u backstageu. Naime, Kleina je jedna žena iz produkcijske ekipe prijavila švedskoj policiji da ju je zastrašivao.

Voditeljice ceremonije finala u Malmo Areni bile su Petra Mede i Malin Akerman, dvojac koji je bio domaćin i obje polufinalne večeri.

Nastavi čitati

Najčitanije