Connect with us

Cazin

Rukometni klub Cepelin Cazin stavlja u prodaju članske karte za sezonu 2023/2024!

Published

on

Cazin, 4.8.2023.godine – Rukometni klub Cepelin Cazin je objavio sretnu vijest za sve ljubitelje rukometa na Unsko-sanskom kantonu. Od danas, članovi kluba su službeno pustili u prodaju svoje članske karte za nadolazeću sezonu 2023/2024 godinu. Svi zainteresirani navijači i simpatizeri kluba sada imaju priliku direktno podržati rad RK Cepelin Cazin!

Karte možete nabaviti na nekoliko načina. Prva opcija je da kontaktirate trenere RK Cepelin Cazin, Elmira Šepića i Alena Hodžića, koji će rado pomoći i omogućiti vam da osigurate svoju člansku. Druga opcija je jednostavna – samo poručite člansku kartu za sebe putem telefona na broj 061 872 369.
Jedna od posebnih napomena koju je klub istaknuo je da kupovinom članske karte direktno podržavate rad najuspješnije škole rukometa na Unsko-sanskom kantonu. RK Cepelin Cazin je poznat po svom kontinuiranom trudu da razvija i promiče rukometne talente na području USK, a vaša podrška omogućuje im nastavak rada s mladim perspektivnim igračima.
Za sve dodatne informacije i upite, možete kontaktirati RK Cepelin Cazin putem službenih društvenih mreža ili se javiti na gore navedeni telefonski broj.
Pridružite se RK Cepelin Cazin i budite uz svoj klub u novoj sezoni, punoj uzbuđenja i sportskih uspjeha!

Cazin

„Ih, kako bih te ja“: Predstavu Jasne Bery gledali mnogobrojni Cazinjani (FOTO)

Published

on

By

Sinoć je u velikoj sali JU „Centar za kulturu i turizam“ održana predstava „Ih, kako bih te ja“, adaptirana od strane poznate bh glumice Jasne Ornele Bery.
Predstava je obilovala komičnim scenama o njenom životu, karijeri, odnosu prema muškarcima i svakodnevnim izazovima žena.
U predstavi su pored Jasne igrali mladi glumci Vuk Marinić i Amar Selimović. Režiju za ovu komediju potpisuje Irfan Avdić.
Nastavi čitati

Cazin

Brza i kvalitetna zdravstvena usluga: U Cazinu otvorena Poliklinika Muminović (VIDEO)

Published

on

By

Pacijentima iz Cazina ali i  ostalih dijelova USK svoja vrata otvorio je moderan zdravstveni centar iz porodice Muminović.

U poliklinici možete ostvariti brzu i kvalitetnu zdravstvenu uslugu iz domena medicine rada, specijalističkih službi, internističkih grana, laboratorijske dijagnostike, a uskoro i  radio i ct dijagnostiku.

Nakon Bihaća, Sanskog Mosta i Velike Kladuše podružnica Poliklinike „Muminović”, četvrta po redu, otvorena je sinoć u Cazinu. Poštujući najviše standarde profesionalizma, etike i lične odgovornosti Poliklinika „Muminović”  već od danas pacijentima nudi brze i kvalitetne usluge.

Video pogledajte OVDJE

Nastavi čitati

Cazin

Incident u Cazinu: Pretučen 41-godišnji muškarac

Published

on

By

U blizini tržnog centra FIS u Cazinu, na raskrsnici Mihaljevac, došlo je do ozbiljnog incidenta u kojem je pretučen 41-godišnji muškarac po inicijalima B.M.

Prema informacijama koje smo dobili, B.M. je bio u svom vozilu kada ga je A.Z. izvukao iz automobila. Nakon toga, došlo je do nesuglasica između njih, a A.Z. je više puta udario B.M. šakom u predjelu glave.

U tijeku su istrage kako bi se utvrdili detalji ovog incidenta te identificirao počinitelj i razlozi koji su doveli do nasilja.

Nastavi čitati

Najčitanije