Connect with us

Cazin

Saobraćajna nesreća u cazinskom naselju Skokovi, ima ozlijeđenih

Published

on

U naselju Skokovi, grad Cazin, dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva motorna vozila.

Kako saznajemo, u nesreći ima povrijeđenih osoba, dok je na vozilima pričinja veća materijalna šteta.

Saobraćaj ovom dionicom je otežan.

U toku je uviđaj nakon kojeg ćemo imati više informacija.

Cazin

Amar Joldić iz Cazina sa sestrom Aminom posjetio Pomozi.ba i donirao 2.000 KM

Published

on

By

Maleni Amar Joldić iz Cazina u pratnji njegove sestre Amine posjetio je naše kolege u Bihaću, kako bi za oboljele drugove i drugarice donirao 2.000 KM.
Mi smo Amaru koji ima usporen psihomotorni razvoj, za pretrage i liječenje u Istanbulu, nedavno donirali isti iznos kako bi uradio neophodne pretrage i dobio adekvatnu terapiju. On nam se na ovaj način želio odužiti prikupljajući novčana sredstva od rodbine.
Mi ovom preslatkom dječaku želimo svu sreću ovoga svijeta i još jednom zahvaljujemo na donaciji, napisali su iz Pomozi.ba.
Nastavi čitati

Cazin

„Ih, kako bih te ja“: Predstavu Jasne Bery gledali mnogobrojni Cazinjani (FOTO)

Published

on

By

Sinoć je u velikoj sali JU „Centar za kulturu i turizam“ održana predstava „Ih, kako bih te ja“, adaptirana od strane poznate bh glumice Jasne Ornele Bery.
Predstava je obilovala komičnim scenama o njenom životu, karijeri, odnosu prema muškarcima i svakodnevnim izazovima žena.
U predstavi su pored Jasne igrali mladi glumci Vuk Marinić i Amar Selimović. Režiju za ovu komediju potpisuje Irfan Avdić.
Nastavi čitati

Cazin

Brza i kvalitetna zdravstvena usluga: U Cazinu otvorena Poliklinika Muminović (VIDEO)

Published

on

By

Pacijentima iz Cazina ali i  ostalih dijelova USK svoja vrata otvorio je moderan zdravstveni centar iz porodice Muminović.

U poliklinici možete ostvariti brzu i kvalitetnu zdravstvenu uslugu iz domena medicine rada, specijalističkih službi, internističkih grana, laboratorijske dijagnostike, a uskoro i  radio i ct dijagnostiku.

Nakon Bihaća, Sanskog Mosta i Velike Kladuše podružnica Poliklinike „Muminović”, četvrta po redu, otvorena je sinoć u Cazinu. Poštujući najviše standarde profesionalizma, etike i lične odgovornosti Poliklinika „Muminović”  već od danas pacijentima nudi brze i kvalitetne usluge.

Video pogledajte OVDJE

Nastavi čitati

Najčitanije