U naselju Puškari počinjena teška krađa

Prema redovnom izvještaju Službe za civilnu zaštitu Grada Cazin o događanjima na području grada, jutros u 07:00 sati izmjerena je temperatura od -2°C, dok je vodostaj Mutnice 87,00 cm.

Policijska stanica Cazin je imala jednu intervenciju.

Krivična djela 1 – u 21:35 sati u naselju Puškari zabilježena je teška krađa od strane NN LICA
Javni red i mir 2 – u 08:30 konzumiranje alkohola na otvorenom prostoru Trg zlatnih ljiljana i u 12:25 prosijačenje na Trgu zlatnih ljiljana

Saobr.nezgode 1 – 10:20 sati magistralni put Pećigrad sudar 2 m/v materijalna šteta bez povrijeđenih lica

Vatrogasna služba je imala jednu intervenciju – u 11:42 požar na dimnjaku mjesto Polje završetak intervencije 12:35 sati

Pomoć u Hitnoj službi Doma zdravlja Cazin zatražilo je u proteklom periodu 55 pacijenata, a sanitet je korišten dva puta.

Niske temperature ovoga jutra pogoduju formiranju poledice, pa vozače pozivamo na oprezniju vožnju. Poseban opre savjetujemo u višim predjelima, kao i na mostovima, vijaduktima i prilazima tunelima. Skrećemo pažnju i na učestale odrone zemlje ili kamenja.Posjedovanje zimske opreme je obavezno. Na magistralnom putu Jajce-Donji Vakuf zbog radova u tunelu Skela, tokom dana saobraća se naizmjenično, jednom trakom. U noćnim satima (22-06 sati) saobraćaj se obustavlja i preusmjerava na obilaznicu oko tunela.
Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.